Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her

ساخت وبلاگ

Messis kontrakt med Paris går ut i juni. Som nummer én spiller i dagens fotball har forholdet mellom Messi og Paris og foyelsen av kontrakten fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Messis kontraktsforlengelse med Paris Saint-Germain er for øyeblikket i en blindgate.
Når det gjelder Messis kontraktsfoyelse, har den blitt utsatt siden før VM. Jeg tror Messi-fans kan forstå hvorfor Messi gjorde dette. Siden han tok på seg Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn, har ikke Messi fått respekt og støtte fra lagkameratene og Paris-fansen. Selv angående Messis kontraktfoyelse, baktalte de franske legendene Roten og Dugarry Messi i det uendelige. Roten sa rett ut at det er absurd å foye Messis kontrakt, og det Dugarry sa: "Messi prestasjoner i Paris har ikke nådd standarden, driver han med markedsføring i Paris? Selger trøyer?" Det er enda mer sant for Messi. En skade som går over bunnlinjen.
I Paris i mer enn ett år kontrollerte Messi sitt ønske om å score mål, prøvde alle midler for å sende en fantastisk pasning når han angrep, og fungerte som en defensiv midtbanespiller som ikke sparte noen krefter på å avskjære motstandere når de forsvarte seg. Denne sesongen spilte Messi 31 ganger for Paris, og bidro med 18 mål og 17 assists. Kan en slik ytelse betegnes som markedsføring? Selv om folk setter sin ære i å ha den samme Billige Fotballtrøye som Messi!
Jeg tror det er et godt valg å forlate Stor-Paris. Di Maria, som en gang ble forlatt, dreper nå kvartetten i Serie A. Choupo Moting, som ikke ble gjenbrukt, beseiret Paris hardt på vegne av Baye. Neymar og Messi, som ble bulet av Paris-fans, er de første og andre spillee i Paris. Sammenlignet med å være dekket av arr i de fem store ligaene, vil vi heller se Messi nyte glad fotball.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Paris Saint,Germain med navn,Billige Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 84 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 21:50

Liverpool, kjent for å være gode til å reversere, innledet ikke et mirakel. Etter å ha blitt snudd av Real Madrid 5-2 i første runde, tapte Liverpool 0-1 borte mot Real Madrid i andre runde. Totalscore for de to siste rundene var 6-2. Liverpool ble eliminert.
For dette spillet spilte alle hovedspillee fra de to lagene. Liverpools fire store spisser Salah, Jota, Nunez og Gakpo dukket alle opp i startoppstillingen. Men overfor det voldsomme angrepet til Real Madrid, som har et overtak på tre mål, falt den røde hærens forsvar i en tilstand av panikk. Bare 15 minutter før åpningen fullførte Real Madrid 15 skudd. Heldigvis spilte Alisson, iført Fotballdrakter Liverpool nr. 1, tappert og holdt fast på siste forsvarslinje. Selv om Liverpool også skapte mange skuddmuligheter, klarte de likevel ikke å endre situasjonen. Etter hvert som tiden gikk, ble situasjonen stadig mer spent og engstelig. Helt til det 79. minutt assisterte Vinicius og Benzema scoret vinnermålet. Dette er slutten på Liverpools Champions League-reise denne sesongen.
For Real Madrid Fotballtrøye generelle undertrykkelse på banen, demonstrerte 17-9-skuddet objektivt den offensive styrken til begge sider. Dette er også den tredje sesongen på rad at Real Madrid slår Liverpool i Champions League. I de siste åtte UEFA Champions League-kampene mellom de to lagene har Real Madrid vunnet 7 seire og 1 uavgjort mot Liverpool og er fortsatt ubeseiret. Liverpool, som er elendig eliminert, må gjenvinne kreftene og vie seg til konkurransen om de fire beste i Premier League.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Liverpool med navn,Real Madrid Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 83 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 22:12

Vlahovic har gått 5 kamper på rad uten å score. Selv om Vlahovic fortsatt er den eneste Juventus-spilleren som har scoret tosifret i alle konkurranser. Men siden han kom til Juventus i 2022, har Vlahovics scoringseffektivitet falt betydelig. Denne sesongen er prestasjonen hans enda mer middelmådig. Hvis Vlahovic og teamet fortsetter å opprettholde denne tilstanden, må folk vurdere hvor godt denne Fotballdrakter matcher Vlahovic.
Forrige sesong scoret Vlahovic, som tok over Ronaldos nr. 7 Juventus Fotballtrøye Ba, et mål i Serie A i Juventus sin debut. I den første Champions League-kampen tok det bare 32 sekunder å score et mål, noe som til fulle demonstrerte hans styrke. Denne sesongen vant Vlahovic, som retuerte til den velkjente nr. 9-Billige Fotballtrøye, også æren av månedens beste spiller to ganger med sin enestående prestasjon. Imidlertid førte 15-punktsfradraget på grunn av økonomisk svindel og smerten til at Vlahovic ble mer tapt. Selv om sesongen fortsatt er veldig lang, vil Juventus sannsynligvis gå glipp av den europeiske krigen neste sesong. Og Vlahovic er også i fokus for mange topplag på overgangsmarkedet.
Selv om hovedtrener Allegri fortsatt har tillit til Vlahovic Vlahovic, føler mange fans at Allegri ikke kan hjelpe Vlahovic med å spesifisere fouftig taktikk. Hvis Vlahovic ønsker å score flere mål, vil kanskje velge å forlate være en mulighet.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter,Juventus Fotballtrøye Barn,Billige Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 89 تاريخ : سه شنبه 23 اسفند 1401 ساعت: 21:54

Baye, som beseiret Paris Saint-Germain i Champions League og avanserte sterkt, fortsatte å vise fantastiske prestasjoner i Bundesliga. Til slutt slo Baye Augsburg 5-3 hjemme. Cancello innledet det første målet i Bayes karriere.
Selv om gjestelagets Berisha scoret et lynmål på mindre enn to minutter, scoret Cancelo deretter et mål for laget for å utligne. Dette var også hans første mål siden han tok på seg FC Baye München Fotballtrøye. Pavard scoret to ganger som forsvarer for å lede scoringen, Sane og Alfonso Davidson scoret. Av de 5 målene kom 4 mål fra defensive linjespillere. Baye stolte også på denne seieren for å fortsette å stabilisere sin posisjon i toppen av Bundesliga.
I denne kampen vakte Cancelo, som scoret det første målet i Bayes karriere, mye oppmerksomhet. Med sin utmerkede prestasjon på banen, hvorfor sitter han ofte på benken? Etter at Cancelo tok på seg Fotballdrakter FC Baye München med navn, mistet han i utgangspunktet hovedposisjonen. Men spørsmålet om Cancelos buyout-signering har alltid vært bekymret. Jeg håper Cancelo kan fortsette å jobbe hardt og få en ideell kontrakt denne sommeren.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München Fotballtrøye,Fotballdrakter FC Bayern München med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 93 تاريخ : يکشنبه 21 اسفند 1401 ساعت: 22:15

Det forventede motangrepet skjedde ikke. I andre runde av UEFA Champions League-runden på 16 knockout-runder beseiret Baye Paris 2-0 igjen på hjemmebane og gikk videre til kvartfinalen med en totalscore på 3-0. Den etterlengtede konfrontasjonen ble til slutt til en ensidig situasjon.
De to sidene var i en hårfin balanse i første omgang, og Paris' flere gunstige angrep ble løst ett etter ett av motstanderen. I andre omgang ga Paris' skjøre forsvar Baye en mulighet til å angripe. I det 61. minutt presset Choupo Moting, ikledd nr. 13-FC Baye München Fotballtrøye, målet uten noe press. Dette er også hans tredje mål på de fire siste kampene mot hans tidligere eier Paris. I siste øyeblikk av kampen angrep Paris febrilsk, men den dårlige forsvarslinjen ble nok en gang grepet av Baye. Gnabry scoret ett enkelt mål og beseglet seieren 2-0.
På slutten av kampen har Baye avansert til topp 8 i Champions League i 4 sesonger på rad, og Bundesliga-overherren fortsetter sin egen stabilitet. Til sammenligning har ikke Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn dukket opp i topp 8 i Champions League på to år på rad. Superstjeepolitikken deres har også blitt hardt rammet. Det er forutsigbart at Paris, som nok en gang gikk glipp av Champions League, vil innlede et enormt sjokk denne sommeren. Det katastrofale nederlaget i Champions League denne gangen vil også med stor sannsynlighet påvirke Messis fremtidige planer for kontrakten som er i ferd med å utløpe.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München Fotballtrøye,Fotballdrakter Paris Saint,Germain med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 89 تاريخ : پنجشنبه 18 اسفند 1401 ساعت: 21:51

Real Madrid-spissen Hazard vant nylig tittelen som årets dårligste spiller i den spanske avisen Marca med 56 % av stemmene.
Hazard var en gang en anerkjent fotballspiller. Før han tok på seg Fotballdrakter Real Madrid med navn, spilte Hazard for Chelsea i Premier League og var også medlem av det belgiske landslaget. Hans ferdigheter og talent har gjort ham til fokus for verdensfotballen, og han ble en gang ansett som en av de beste spillee i verden.
Etter å ha sluttet seg til Real Madrid med en verdi på opptil 160 millioner euro, håper fansen at Hazard kan ta over Ronaldos nr. 7 Billige Fotballtrøye og lede laget videre. Men ingen kunne ha forestilt seg at siden han kom til Real Madrid, ville ikke Hazard lenger ha den vitaliteten han hadde i Chelsea. Han ble ekstremt sårbar og tilbrakte nesten mer enn 60 % av tiden sin i sengen. Det kan tenkes at feltstatistikken hans også er veldig stygg. Dette kan også være grunnen til at han vant tittelen dårligste spiller i to år på rad.
Å høste tittelen som årets dårligste spiller er en advarsel for Hazard. For laget kan også lagets image og omdømme bli påvirket. Fotballspillere bør alltid opprettholde sin konkurransetilstand og livsstil for å bringe flere seire og utmerkelser til laget i spillet.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Real Madrid med navn,Billige Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 74 تاريخ : سه شنبه 16 اسفند 1401 ساعت: 10:52

I den 26. runden av Premier League beseiret Arsenal Bouemouth 3-2. Da Arsenal falt under med to mål, scoret Thomas og Ben White to mål for å hjelpe Arsenal med å utligne. Nelson, som til slutt kom fra benken, var i den siste nedtellingsfasen, volleyte han og scoret, og hjalp Arsenal med å fullføre sin femte store reversering for sesongen. Alle Arsenal-fans husker navnet hans og Fotballdrakter han har på seg. Arsenal leder fortsatt stillingen med en 5-poengs fordel.
I starten av kampen scoret Bouemouth et mål på 11 sekunder. Arsenals forsvar ga Bouemouth en sjanse til å utvide scoringen. Arsenal ga imidlertid ikke opp i 0-2-situasjonen. De tok gradvis kontroll over kampen fra andre omgang. Thomas og Ben White scoret to mål og utlignet. Etter hvert som spillet skred frem ble stemningen på banen mer og mer spent. Da kampen gikk inn i stoppetid, viste Arsenal sin spenst. I det 97. minutt gjorde Nelson, ikledd Fotballdrakter Arsenal med navn nr. 24, en summer-beater for å hjelpe Arsenal med å slå Bouemouth 3-2, og tusenvis av fans feiret vilt.
Dette spillet fikk fansen til å føle sjarmen til fotball og viste også styrken til Arsenal. Gjennom reverseringen av dette spillet har mange fans sett Arsenals fulle motstandskraft. Arsenal som ikke ga opp i siste øyeblikk er uovervinnelige. Mange fans tror at Arsenal allerede har temperamentet til en mester og er veldig håpefulle om å gjenvinne den lenge tapte ligatittelen. La oss velsigne Arsenal!

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter,Fotballdrakter Arsenal med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 79 تاريخ : يکشنبه 14 اسفند 1401 ساعت: 23:32

I den 7. runden av Premier League-sminkekampen, i Arsenals hjemmekamp mot Everton, er alle Arsenal-spillere online og fullt sparket. Sakas eksplosive skudd scoret og Martinelli utvidet scoringen. Etter sidebytte og en ny kamp, scoret Erdegaard og Martinelli suksessivt for å hjelpe Arsenal å slå Everton 4-0 og lede stillingen med en 5-poengs fordel.
Det var uten tvil en perfekt kveld. Arsenals unge spillere Saka og Martinelli spilte godt, noe som kan sies å være nøkkelen til Arsenals seier. Kaptein Odegaard kom også ut av nedturen og scoret mål. Trossard, som nettopp hadde tatt på seg Fotballdrakter Arsenal med navn i vinter, satt opp en rekke assists. Thomas, som kom fra benken, viste også super fart. Gjennom hele kampen var Arsenals generelle prestasjon veldig bra, og hver spiller viste stor styrke. Det brakte en enestående fantastisk forestilling til publikum.
Ettersom de sårede tok på seg Billige Fotballtrøye og kom tilbake til kampen én etter én, har Arsenal i andre halvdel av timeplanen raskt kommet tilbake på rett spor. For Arsenal vil seieren i dette spillet ikke bare utvide ledelsen på stillingen, men også være i stand til å møte den kommende sterke konfrontasjonen mer rolig og fortsette å konsolidere sin ledende posisjon. Dette fantastiske spillet beviste også styrken og potensialet til disse unge Arsenal-spillee. Jeg tror de vil prestere enda bedre i fremtidige kamper.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Arsenal med navn,Billige Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 77 تاريخ : پنجشنبه 11 اسفند 1401 ساعت: 12:33

Messi gikk nok en gang ombord på den beste FIFA-pallen. Fra å motvillig ta farvel med Barcelona, som har spilt i 21 år, til kun å score 6 mål i den første sesongen av Ligue 1, og deretter til de tre påfølgende mesterskapene i America's Cup, Europa og USAs cup og verdensmesterskap. Messis fotballkarriere har hatt sine oppturer og nedturer, men han har alltid vært en av de lyseste stjeene i fotball, enten han har på seg en Barcelona- eller Argentina- eller Paris Saint-Germain-Fotballdrakter, prestasjonene hans er imponerende.
Som spilleren med de beste utmerkelsene og historiske dataene, har Messis karriere også lidd et bunnfall. Før de tre påfølgende mesterskapene i America's Cup, Europe and United States Cup og World Cup, hadde han gått glipp av mesterskapet tre ganger. Dyster scoringsstatistikk i sin første sesong i Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn etter at han motvillig forlot Barcelona. I møte med tilbakeslag beviste Messi nok en gang alt dette med sin kjærlighet og harde innsats for fotball. Messi scoret sitt 700. klubbkarrieremål bare en dag før han ble kåret til FIFAs beste pallplass. Selv om Paris Saint-Germains nylige prestasjoner ikke er veldig stabile, bringer Messis prestasjoner fortsatt alle visuelle fester etter hverandre.
Denne sesongen er Messis samlede data for landslaget og klubben 29 mål og 20 assist, rangert på førsteplass i de fem store ligaene. Nesten 36 år gammel jobber han fortsatt hardt for å bryte gjennom seg selv, og skriver fortsatt sitt eget historiske kapittel. Kanskje kan han fortsatt sees på podiet til den åttende Golden Globe-prisen. Jeg håper at Messi i den neste fotballkarrieren kan nyte lykken som fotballen bringer til det fulle, og samtidig la oss nyte lykken som Messi gir oss!

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter,Fotballdrakter Paris Saint,Germain med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 94 تاريخ : سه شنبه 9 اسفند 1401 ساعت: 11:23

Da han begynte i Juventus med en årslønn på 7 millioner euro, falt Di Maria, som hadde på seg en Billige Juventus Drakt til Ba, en gang i en storm av opinionen på grunn av hans to forskjellige stater i klubben og landslaget. I denne sluttspillkampen mot Nantes fikk Di Maria alles øyne til å skinne med en slående verdensbølge, og et sjeldent hattrick fikk alle til å komme ut av misforståelsen av ham. Den 35 år gamle Di Maria utførte det som kalles en enmannsslagmark, fordi han er så blendende.
I OL-finalen i 2008, Copa America-finalen i 2021 og verdensmesterskapet i Qatar i 2022, tre viktige begivenheter som vakte verdensomspennende oppmerksomhet, hadde Di Maria på seg den Fotballdrakter Argentina med navn for å score nøkkelmål og hjelpe Argentina med å vinne mesterskapet. I løpet av de 7 årene han spilte i Paris viste Di Maria også englenavnet sitt med 92 mål og 112 assists. Selv om Di Maria kanskje ikke er i stand til å søke en hovedposisjon i de fem store ligaene på grunn av sin alder, og kontrakten hans med Juventus er i ferd med å gå ut denne sommeren, men med hans enestående prestasjon i Juventus, kan det føles at han nyter lykken brakt av fotball.
Han har fått en del kritikk på grunn av skader og andre årsaker, men Di Maria har erobret Juventus-fansen fullstendig med sin enestående prestasjon, noe som fullt ut kan demonstreres fra salget av Billige Fotballtrøye Di Maria bruker. Tidligere trodde alle at Di Maria burde forlate Juventus etter sesongslutt, men ut fra dagens situasjon kan Di Maria og klubben kanskje foye kontrakten med ett år til. Ser frem til Di Maria kan fortsette å gi oss fantastiske spill i europeisk fotball.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Juventus Drakt til Barn,Fotballdrakter Argentina med navn,Billige Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 85 تاريخ : شنبه 6 اسفند 1401 ساعت: 15:08

I den grusomme Champions League kan utfallet av en kamp påvirke retningen til hele Champions League-spillet. I tilfelle Manchester Citys uavgjort borte med motstandee og Premier League-laget uten seier i første omgang, grep Serie A-laget nok en gang muligheten. Inter Milan slo Porto 1-0 med Lukakus scoring.
Selv om Inter Milan er sterkere enn Porto når det gjelder popularitet og bakgrunn, er Porto også et lag som har vunnet Champions League to ganger. Den presterte også bra denne sesongen, og slo Atletico Madrid og Bayer Leverku Forest i Champions League-gruppespillet. Gå videre til 16-delsfinalen med toppscore i gruppen. Hele denne kampen var ikke lett for Inter Milan. Mange fans som hadde på seg Inter Milan Billige Fotballtrøye følte spenningen og spenningen som ble tilført dem av hele kampen. Siden styrken til de to lagene er sammenlignbar, er det meste av spillet i en fastlåst tilstand, noe som kan sees av resultatet. Begge lag hadde mange sjanser på angrep, men keepee til begge lag presterte veldig bra, spesielt Onana, som hadde på seg Fotballdrakter Inter med navn nr. 24, bidro med mange spennende redninger. Til slutt, på et kritisk tidspunkt, kom Lukaku fra benken og scoret, brøt vranglåsen og vant den endelige seieren.
I møte med Portos hardt tilkjempede kontring i bortekampen i andre runde, ser Inter Milans seier ut til å være usikker på den endelige retningen. Men Inter Milans seier representerte en fullstendig seier for Serie A-laget i den første elimineringsrunden. For de 4 beste lagene i Premier League fikk de kun 3 tap og 1 uavgjort. Deretter kan vi bare forvente at hvert lag kan gi oss en uventet fantastisk prestasjon i den andre konfrontasjonsrunden.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Fotballdrakter Inter med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 84 تاريخ : پنجشنبه 4 اسفند 1401 ساعت: 16:40

I den grusomme Champions League kan utfallet av en kamp påvirke retningen til hele Champions League-spillet. I tilfelle Manchester Citys uavgjort borte med motstandee og Premier League-laget uten seier i første omgang, grep Serie A-laget nok en gang muligheten. Inter Milan slo Porto 1-0 med Lukakus scoring.
Selv om Inter Milan er sterkere enn Porto når det gjelder popularitet og bakgrunn, er Porto også et lag som har vunnet Champions League to ganger. Den presterte også bra denne sesongen, og slo Atletico Madrid og Bayer Leverku Forest i Champions League-gruppespillet. Gå videre til 16-delsfinalen med toppscore i gruppen. Hele denne kampen var ikke lett for Inter Milan. Mange fans som hadde på seg Inter Milan Billige Fotballtrøye følte spenningen og spenningen som ble tilført dem av hele kampen. Siden styrken til de to lagene er sammenlignbar, er det meste av spillet i en fastlåst tilstand, noe som kan sees av resultatet. Begge lag hadde mange sjanser på angrep, men keepee til begge lag presterte veldig bra, spesielt Onana, som hadde på seg Fotballdrakter Inter med navn nr. 24, bidro med mange spennende redninger. Til slutt, på et kritisk tidspunkt, kom Lukaku fra benken og scoret, brøt vranglåsen og vant den endelige seieren.
I møte med Portos hardt tilkjempede kontring i bortekampen i andre runde, ser Inter Milans seier ut til å være usikker på den endelige retningen. Men Inter Milans seier representerte en fullstendig seier for Serie A-laget i den første elimineringsrunden. For de 4 beste lagene i Premier League fikk de kun 3 tap og 1 uavgjort. Deretter kan vi bare forvente at hvert lag kan gi oss en uventet fantastisk prestasjon i den andre konfrontasjonsrunden.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Fotballdrakter Inter med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 99 تاريخ : پنجشنبه 4 اسفند 1401 ساعت: 16:40

UEFA Champions League 1/8-finalen mellom Real Madrid og Liverpool er i ferd med å starte på Anfield. Midtbanespilleren Modric svarte på mange spørsmål på pressekonferansen før kampen, og talen hans gjorde ham full av sjarm. Hans oppriktighet har gjort at fansen som har samme Norge Fotballdrakt nummer 8 som ham føler seg beæret.
Da han snakket om foyelsen av kontrakten med klubben igjen, var Modric like rolig som alltid, og ga uttrykk for at han ønsket å bli i Real Madrid, men han måtte snakke med klubben, "Jeg vil bli fordi jeg fortjener å bli. , ikke på grunn av klubben. Jeg har ikke hatt noe for ingenting i livet mitt, og jeg har det ikke nå. Jeg skulle ønske jeg hadde blitt foyet for det jeg gjorde på banen, ikke for min ansiennitet eller prestasjoner. Uansett hva som skjer, det vil ikke forandre meg. Forholdet til Real Madrid, klubben jeg har elsket hele livet, ingen kan ødelegge det."
For Modric på slutten av fotballkarrieren reflekterer det å kunne si noe slikt fullt ut hans ekstremt høye profesjonalitet og edle karakter. Jeg tror ikke noen fans vil mislike en slik fotballspiller. Han er det fullstendig verdig. Denne Fotballdrakter Real Madrid med navn.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Norge Fotballdrakt,Fotballdrakter Real Madrid med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 74 تاريخ : سه شنبه 2 اسفند 1401 ساعت: 10:23